16 Eylül 2013 Pazartesi

Superbike Türkiye Galibi Kenan Sofuoğlu


İstanbul'un Galibi Kenan SOFUOĞLU

Uluslararası Motosiklet Federasyonu (FIM) Dünya Supersport Şampiyonası’nın Türkiye'de yapılacak olması ayrı bir güzellikken Kenan Sofuoğlu'nu burada izleyebilecek olmak daha da güzel oldu.

Türkiye'nin gelmiş geçmiş en başarılı motosiklet pilotu Kenan Türkiye'de seyircisinin boynunu bükmedi.


Intercity İstanbul Park’ta gerçekleştirilen şampiyonada 34 pilot 16 tur yarıştı. Pole pozisyonla mücadeleye ilk sırada başlayan Kenan, yarışın çok büyük bölümünü ikinci sırada götürdü. Ama son turlardaki mükemmel atakları ile ilk kez yarıştığı Türk seyircisi önünde 31.59.707’lik zamanla birinciliği elde etti. 

Kenan Sofuoğlu bir gazeteye verdiği röportajda ‘Şampiyonluk kadar değerli’ demiş. 
Alçak gönüllü adam ... 
Başından geçenlere rağmen elde ettiğin başarılar, başarılarının tam tersi büyüklükteki alçak gönüllülüğün ve tükenmeyen azmin ile Türkiye'de gönülleri çoktan feth ettin. Başarısız olsaydın da bu hiç değişmeyecekti. Ama sen bu yükü de büyük bir ustalık ile atlattın. Ve tine başardın ... 
Allah seni korusun ...

3.İzmir Karşıyaka Motosiklet Festivali Tamamlandı



Bir motosiklet festivali daha tamamlandı !

İzmot tarafından organize edilen 3.İzmir Motosiklet Festivali 12-13-14 Eylül 2013 tarihleri arasında Yamanlar Piknik Alanında Karşıyaka Belediyesi ve Mondial Sponsorluğunda gerçekleşti.

Öncelikle motosiklet tutkunlarını biraraya getirerek güzel bir kaç gün geçirmesine vesile olan İzmot Motosiklet Kulübü Başkanı Akın Zorlular başta olmak üzere, tüm emeği geçenlere teşekkür ederim.

Gelelim Festival Notlarına !
12.10.2013 Perşembe Saat 23.30 gibi festival alanına vardık. Festival alanına ulaşmak için merkezden ayrıldığınızda ki 5 km lik yol motosiklet için biraz sıkıntılı. Sosyal medya üzerinden duyurulardaki kullanılan resimlerde gördüğümüz tesisli alana çadır kuracağımızı sanmıştım. Ancak gördüm ki çadır alanı yine daha önceki festivalin yapıldığı yermiş. Beklentim farklı olduğu için biraz hayal kırıklığı olmadı değil.  Alan girişinde kayıt masası olması ve bir karşılama ekibinin yer alması gayet güzel.