1 Kasım 2013 Cuma

Tirilye (Zeytinbağı) Motosiklet Gezisi


Türkiye'nin kıymetini bilmekte fayda var. Her yer farklı güzel, her yerden adeta tarih fışkırıyor. Bu gezimiz Bursa'nın Mudanya ilçesine bağlı Tirilye beldesine... Tirilye eski adı aslında artık birçok yerde Zeytinbağı olarak kullanılıyor. Osmanlının fethinden sonra çoğunlukla rumların yaşadığı bir yer. Zeytin ve zeytinyağı ile dünyaca bilinen sakin ama doğası ile muhteşem bir bölge.

Tirilye gezimiz günü birlik olarak planlanmıştı. Dostlar ile birlikte belirlediğimiz güzergah Balıkesir - Tirilye - Mudanya üzerinden tekrar Balıkesir. Yaklaşık 330 km lik bir güzergahımız var.

Motosikletlerimizi gezi için önceden hazırladık ve buluşma yerinde toplandık. Hava güzel, güzel bir sürüş ve güzel bir gün için herşey uygun.

Ozaman hadi çıkalım yola ne dersiniz ?

31 Ekim 2013 Perşembe

Gaza Gelen Krosçu


Kros motosiklet tutkunları doğa şartlarını zorlamayı sever. Ama arkadaşımızı bu konuda ikna birazcık zor oldu. Gaza getirenler ısrarcı olunca da artık yapacak bişi yok. Başarılı bir deneme, eğlenceli sahneler.

30 Ekim 2013 Çarşamba

Balıkesir Cumhuriyet için Sürdü !



Balıkesirli Motosiklet Tutkunları Cumhuriyet için Sürdü !

Türkiye Motosiklet Platformu tarafından tüm Türkiye'de eş zamanlı organize edilen Cumhuriyet Kortejlerinin Balıkesir ayağı platformun yönetim kurulu üyesi 10Riders Balıkesir Motosiklet Kulübü tarafından organize edildi.

Muhteşem kalabalık ve bu muhteşem organizasyonda sürprizler vardı.