13 Mart 2013 Çarşamba

Mutlaka Sür - Kadırga Koyu

Sezon Başlıyor ... Heyecanlıyız !!!
Mart ayı içerisinde olmamızdan kaynaklı sanıyorum, havalar bir gün yağmur, bir gün soğuk bir gün güneş şeklinde gitse de artık sezon çok yaklaştı. Motorlarınızın bakımlarını, güvenlik ekipmanlarınızı tamamlayın ve yaza hazır olun !!!

Peki bu yıl nerelere sürebiliriz.
Motosiklet festivalleri bi hayli yoğun. Kulüpler iyi hazırlanıyor belli. Festivaller uzun zamandır biraraya gelinemeyen, Türkiye'nin bir çok yerinden dostları görmek ve birlikte güzel zaman geçirebilmek için iyi bir fırsat. Ama her festivale de katılmak pek mümkün olmuyor. Bu nedenle sizlere sayfadan dönem dönem daha önceki gezilerimden önerilerimi ve benimde planım içerisindeki muhtelemel yerlerden öneriler sunacağım.

Mutlaka Sür - KADIRGA KOYU

Kadırga Koyu, Assos'a 2 km. uzaklıkta ve Çanakkale'ye bağlı muhteşem bir yer. Assos civarında konaklamak ve denize girmek için tercih edilen başlıca yerlerden biri. Zeytin ağaçlarıyla dolu bir yoldan inerek ulaşıyorsunuz koya.Bütün koy temiz, her bütçeye uygun otel ve kamping alanlarıyla dolu.


Kadırga Koyu
Geniş,uzun ve taşlık bir plajı var. Denizi tertemiz ve berrak, zaten mavi bayrak ödülü almış. Denizin içindeyken yemyeşil bir manzaraya karşı yüzmesi çok keyifli. Akşamüstü başlayan imbat rüzgarları sıcaktan bunalmanızı engelliyor.


Her tesisin önünde şemsiye ve şezlongları bulunuyor. Ayrıca kıyı boyunca yemek yenilebilecek birçok salaş restoran bulunuyor.
Hafta sonu kafanızı dinleyebileceğiniz sakin bir ortam, muhteşem bir deniz, uygun fiyatlı konaklama (çadır-otel-camping) yakın mesafelerde tarihi ve görülmesi gereken yerler arayanlar için mükemmel bir yer.